Kolaudace nového mlýna

Okresní úřad ve Vyškově dne 5. února 1931.
Číslo: 2183/V.

Výměr.

Pan Jan Fric, mlynář
v Dědicích.

Okresní úřad ve Vyškově provedl k Vaší žádosti místní šetření za účelem kolaudace vašeho mlýna, při němž zjištěno bylo toto:
"Rekonstrukce a přestavba mlýna byla v celku provedena dle projektu a rovněž podmínkám předepsaným v povolovacím výměru až na bod 7.) bylo vyhověno. Pokud se týče motoru na nassávaný plyn, byl tento vyměněn za silnější o výkonnosti 30 k. s., jeho montáž a montáž generátorového zařízení, stejně jako přestavba motorové místnosti není dosud ukončena.
Vzhledem k výsledku prohlídky není námitek k udělení povolení k používání mlýna (nutno však, aby hlavní transmise v souterénu mlýna byla ohražena z přístupných stran pevným zábradlím tak umístěným, aby obsluhu ložisek bylo lze prováděti přes ohražení; k přístupu do turbinovky musí býti přes transmisi upraveny schůdky se zábradlím po obou stranách a hnací řemeny od turbiny k transmisi rovněž zabezpečeny.
Při dokončení úpravy motorové místnosti a instalaci vnitřního zařízení musí býti před uvedením v chod vyhověno všem podmínkám povolovacího výměru z 13/4 1928 č. 9724.
Dokončení úprav nutno ohlásiti okresnímu úřadu ve Vyškově do konce července 1931.
Podotýká se, že elektrický pohon zaveden nebyl."
Podle výsledku místního šetření uděluje Vám okresní úřad ve Vyškově povolení k používání mlýna, jestliže přesně splníte podmínky nahoře uvedené a splnění jich do 1. srpna 1931 oznámíte zdejšímu úřadu, který se přesvědčí, zda podmínkám skutečně bylo vyhověno.
Výlohy komisionelního řízení činí 169.60 Kč a zašlete je do 8 dnů připojenou složenkou.
Proti tomuto rozhodnutí lze podati odvolání do 15 dnů ode dne po doručení počítajíc na zemský úřad v Brně u okresního úřadu ve Vyškově.
Okresní hejtman: