Fotografie prostranství před Fricovým mlýnem

Následující fotografie, které jsou součástí jednoho alba, mohly být postupně (?) pořízeny v letech 1956 až 1963 (?), poněvadž v albu jsou i záběry regulované Hané v místě s Fricovým mostkem přes Hanou do zahrady na druhém straně. Haná zde byla regulována v roce 1963. Dále jsou součástí alba záběry ze zahrady se včelínem, který byl postaven někdy v roce 1957 (bude potřeba vyhledat dokument týkající se včelína, kde je uveden rok).

Betonový most přes náhon vedle Fricova mlýna v zimě, prostranství před Fricovým mlýnem. U mlýna je zachyceno ohrazení na kraji mostku.


Garáž na nákladní automobil vedle prostranství před Fricovým mlýnem a další objekt s pultovou střechou (oba objekty na místě v roce 1932 vyhořelého domu) přilepený k vedlejšímu domu.

Radek Verner před garáží postavenou v roce 1939,
vojenská služba

Garáž na místě v roce 1932 vyhořelého domu vedle prostranství před Fricovým mlýnem. Nalevo vrata do Šperkova/Balónova domu.

Radek Verner před garáží postavenou v roce 1939,
vojenská služba

Most přes náhon v zimě, prostranství/náměstíčko před Fricovým mlýnem od západu. Přístup na náměstíčko/prostranství je umožněn ze dvou stran dvěma mostky přes náhon.


Sjezd na kamenité/písčité prostranství vedle Fricova mlýna z betonového mostku vedle Fricova mlýna. Viditelný přechod mezi mostkem a prostranstvím daný konstrukcí přemostění mlýnského potoka.


Most postavil na začátku 20. let 20. století Josef Fric.