Žádost o připuštění k mistrovské zkoušce z řemesla mlynářského

Na zadní straně listu jednoho z dokumentů, které jsou učebními poznámkami z předmětů přednášených v odborném kurzu, o jehož absolvování je přinesen doklad v jiném příspěvku, je tužkou napsaný koncept žádosti Jaroslava Frice o připuštění k mistrovské zkoušce z řemesla mlynářského (jiný koncept se nalézá ještě na jiném listu, ale je neúplný a přeškrtnutý).


Poznámky z vyučovacích hodin některých předmětů odborného kurzu, které dokladují jeho náplň, spojitelné s kurzem podle jmen přednášejících a názvů předmětů, s pomocí skeneru nasnímám, ale je otázkou, jestli je zveřejňovat na těchto stránkách, i když to zas není tolik stránek, protože už je tu jistě dost materiálu, a nevím, kolik jej je a jak se tato služba Googe chová při dosažení omezení pro množství nahraného materiálu (ne všechny dokumenty, které se takto dají přiřadit, jsou takto dobře označené).

Tyto materiály jsou zajímavé tím, že ukazují, co je přinejmenším potřeba znát, abyste si s přáteli mohli na blížící se konferenci k mlynářství složit takovou mlynářskou zkoušku nanečisto; a rozdat neúřední neautorizované diplomy. :-)